Alles wat je moet weten over Touch of Matrix

Touch of Matrix

Er zijn tegenwoordig veel verschillende energetische bewustzijnsmethodes waar goede resultaten mee bereikt worden. Touch of Matrix Zwolle is geschikt voor vele klachten die zowel lichamelijk als emotioneel van aard zijn. Het werkt op emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal niveau. De methode is ontwikkeld door Günther de Jong en is gebaseerd op de principes van kwantumfysica. Kwantumfysica gaat ervanuit dat alles uit licht en informatie bestaat en dat iedere persoon onderling met elkaar verbonden is. Door het gebruik van Touch of Matrix zet je figuurlijk en letterlijk alles in beweging. Gedurende de behandeling komt je lichaam vanzelf in beweging. Het enige wat je moet toen is vertrouwen hebben, ervoor open staan en het toelaten. Het gevolg is dat alles vanzelf gebeurd.

Hoe werkt Touch of Matrix

Om uit te leggen hoe de methode werkt maken we gebruik van een computer als voorbeeld. Iedere computer beschikt over een harde schijf. Bij jouw als persoon geldt hetzelfde. Alles wat je meemaakt wordt op deze harde schijf opgeslagen, of dit nou ziektes zijn, nare ervaringen, persoonlijke overtuigingen en positieve ervaringen. Op het moment dat de harde schijf te vol raakt ontstaan er blokkades. Je loopt vast en wordt traag. Door een blokkade kan je hele systeem in de war geschopt worden. Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat er gewerkt wordt aan het opheffen van deze blokkades en dit doet je lichaam zelf. Je lichaam beschikt over meer kracht dan je misschien denkt en beschikt over een zelf genezend vermogen. Het verschil tussen Touch of Matrix en andere behandelingen is dat het zich richt op de oorzaak van de problemen in plaats van op de symptomen. Bij Touch of Matrix lossen dingen vanzelf op, omdat je alles loslaat. Je word bewust van je klacht en je bereikt een betere balans doordat je zaken anders gaat beleven dan wat je voorheen zag, hoorde en voelde. Door het creëren van een andere realiteit ervaar je dat je onbegrensd bent en mogelijkheden hebt.

Positieve insteek

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een positieve insteek wordt er niet gefocust op het negatieve. Het gaat niet om waar je last van hebt, maar om wat je wilt bereiken. Dit is onder andere goed kunnen bewegen, je gezond en fit voelen en rust in je hoofd. Door het positief denken krijg je kracht en door het uit te spreken komt je lichaam vanzelf in beweging. Hierdoor bereik je al het resultaat vanuit jezelf en vanuit je eigen kracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *