Personal trainer Rotterdam

personal trainer

Wil je wel volledig fit worden, maar heb je af en toe een duwtje in je rug nodig? En ben je niet echt van het alles zelf uitvogelen, maar wil je liever aan het handje gehouden worden? Dan zou je eens kunnen kijken naar een personal trainer in Rotterdam, mits je natuurlijk in de omgeving van deze stad woont. Maar gelukkig zijn er in hele hele lang personal trainers te vinden die je willen helpen bij het behalen van je doel. Het maakt hierbij niet uit uit wat dit doel precies is. Misschien kunnen er wel wat kilootjes vanaf, zodat je ook daadwerkelijk in je prachtige trouwjurk past. Misschien ben je al op gewicht, maar wil je nu eindelijk eens een sixpack, zodat je er flink mee kan flaneren op het strand of aan het zwembad. Of misschien vind je het gewoon fijn om af en toe een beetje te sporten om je hoofd helemaal leeg te kunnen maken.

Waarom een personal trainer in Rotterdam nemen?

Wat je reden ook is, met een Liever Fit personal trainer in Rotterdam wordt het behalen van je doelen, en het volhouden van de sportroutine, een stuk eenvoudiger. De personal trainer maakt een op maat gemaakt programma dat er voor zal zorgen dat je je doel(en) behaalt. In dit trainingsprogramma staat wat je zoal moet eten en welke oefeningen jullie gaan doen, en hoe vaak. Op deze manier heb je goede handvatten en wordt het een stuk makkelijker om ook echt aan de slag te blijven. Je hebt de personal trainer immers al betaald, dus dan zou het zonde om er onverhoopt mee te stoppen. Misschien is dit net dat zetje in je rug dat je nodig hebt om het vol te houden. Je kan het altijd een keer proberen.

De volle aandacht van de personal trainer

Een ander fijn iets aan een personal trainer is dat je de volle aandacht krijgt. Je  kan ook al je vragen aan hem of haar stellen. Daarnaast is het fijn om echt een doel te hebben, in plaats van 1x in de week maar iets te doen in de sportschool. Je zal er ook meer energie van krijgen, als je merkt dat het programma echt aanslaat. Dit maakt het weer een stapje makkelijker om vol te houden.

Ook op mentaal vlak stappen zetten

En omdat je je beter in je lichaam gaat voelen, zal je ook op mentaal vlak stappen zetten. Dit is natuurlijk altijd een mooie bijkomstigheid, of misschien wel jouw hoofdreden om te  gaan sporten. Het is immers bewezen dat onze hersenen tijdens het sporten het stofje endorfine aanmaken. Dit is een gelukshormoon en een natuurlijke pijnstiller. Kortom, als je echt je doelen wilt behalen, dan zou een personal trainer weleens net dat zetje in je rug kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *