Deze spirituele coach in Utrecht helpt jou inzien wat je nodig hebt

spirituele coach

Als je al een tijdje het gevoel hebt dat je een beetje vastloopt in het leven, dan kan deze spirituele coach in Utrecht misschien wel iets voor je betekenen. Jari Fontijn van Shyam Bewustwording, Healing en Training is al haar hele leven bezig met spirituele thema’s. Ze weet al heel erg lang dat ze heldervoelend en een healer is, en was dan ook zelfs als kind al enorm geïnteresseerd in spiritualiteit. Daarom is ze in 2014 haar praktijk Shyam gestart, waardoor ze overigens een opleiding tot Healing Arts en Therapeut heeft afgerond. Ze heeft dus niet alleen de gaven om jou te helpen, maar kan dit ook aantonen met haar diploma’s en ervaring. Nu werkt ze als spirituele coach in Utrecht en begeleidt ze mensen die hulp nodig hebben op persoonlijk vlak. In diverse gesprekken ga je samen met haar kijken naar wat je precies nodig hebt. Dit klinkt makkelijker dan het lijkt, want veel mensen zitten heel erg vast in oude denkpatronen en weten eigenlijk niet zo goed wat ze zelf eigenlijk willen. Door de juiste vragen te stellen komt Jari bij de kern en laat ze je inzien wat je zelf belangrijk vindt, en natuurlijk hoe je dat kunt bereiken.

Deze spirituele coach in Utrecht is er voor iedereen

Jari Fontijn werkt al jaren met veel plezier in haar praktijk voor spirituele coaching, en merkt dat er heel veer verschillende typen mensen op afkomen. Je hoeft zelf namelijk helemaal niet spiritueel te zijn om bij deze spirituele coach in Utrecht aan te kloppen, integendeel! het is juist Jari’s gave om jou te helpen, en niet zelden omdat je dat blijkbaar zelf op dat moment niet kunt. Ze helpt je bij het ordenen van je gedachten en kan ook kruiden, vitaminen- en mineralensupplementen inzetten om je lichaam een duwtje in de rug te geven. Een goed gevoed lichaam dat ook nog eens stressvrij is is het streven. Want dan voel je je goed en in balans, zowel lichamelijk als geestelijk.

Met bioresonantie meet je de frequenties in je lichaam

Alles op aarde heeft een eigen trilling, ook je lichaam. En als je uit balans bent is deze trilling stukken lager, of anders. Met behulp van een bioresonantie apparaat kun je deze trillingen meten en waar nodig herstellen. Jari werkt in haar praktijk ook met dit apparaat. Ze kan deze inzetten als ze tijdens de gesprekken denkt dat dit nodig is, zodat je zowel mentaal sterker wordt als fysiek. Deze combinatie werkt voor veel mensen ontzettend goed. Al na enkele sessies voelen ze zich helderder, meer ontspannen en meer in balans. Wil jij ook eens ervaren hoe dat is? Neem dan contact op met Jari Fontijn van Praktijk Shyam in Utrecht om een eerste afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *