Wat kan ademwerk voor mij betekenen?

Ademwerk

Veel mensen zijn vergeten hoe ze op de juiste manier moeten ademen, en dat is heel erg zonde. Ademwerk kan namelijk heel veel ruimte creëren, zowel in je lichaam als in je geest. Vastzittende emoties en pijn kunnen loskomen, maar ook wordt je bewustzijn verruimd. Zou je daar eens mee aan de slag willen en leren hoe je dit doet? Dan kun je bij Unfold Your Being terecht. Deze praktijk voor spiritualiteit en bewustwording focust zich onder andere op ademwerk om jouw persoonlijke groei te stimuleren en je te helpen groeien en dingen los te laten. Je kunt er sessies volgen om te leren hoe je dat nou precies doet; op een goede manier ademen. Dat klinkt een beetje gek, want in feite gaat iedereen er van uit dat je goed ademt. Het gaat immers volledig automatisch, en je staat er niet bij stil. Zodra je dat wel gaat doen merken veel mensen dat hun adem echter veel te hoog zit en dat het ze onbewust gespannen maakt, en dat is natuurlijk zonde.

Met ademwerk meer ontspanning creëren

Door bij Unfold Your Being een aantal sessies ademwerk te volgen zul je merken dat je je daarna in het dagelijks leven veel bewuster bent van hoe je ademt, en bovendien wat dat met je doet. Je krijgt een nieuwe manier van ademen aangeleerd, voornamelijk vanuit de buik, die je kunt toepassen wanneer je maar wilt. Hoe vaker je ermee oefent hoe makkelijker het wordt om deze manier van ademen op elk moment toe te passen. Als je heel erg gehaast of gestresst bent bijvoorbeeld, helpt het je lichaam en geest enorm om de buikademhaling toe te passen. Je bent dan helderder, wakkerder en kunt veel beter nadenken. Een goede ademhaling kan je zo helpen het hoofd te bieden aan stressvolle situaties en gebeurtenissen in je leven.

Wil je ook beter leren ademen?

Als jij zo iemand bent die om de haverklap veel te hoog en te snel ademt dan kunnen enkele sessies ademwerk bij Unfold Your Being je echt helpen. Neem gerust eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken en te overleggen met welke aanvullende coaching-onderdelen je dit eventueel nog wilt aanvullen. Ze bieden er namelijk nog veel meer dan alleen sessies voor een goede ademhaling. Als je er echt klaar voor bent je bewustzijn te vergroten en meer rust en helderheid in je leven te ervaren dan kun je bij Unfold Your Being ook individuele counseling en zelfs familie-opstellingen volgen. Alle informatie over deze twee vindt je op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *